Най-горещите конспирации и слухове от БГ футбола


Най-горещите конспирации и слухове от БГ футбола
Снимка: колаж: Милен Антиохов

11522 0

Вижте какво подочухме тук-там, прочетохме някъде и ни подшушнаха разни хора за случващото се в българския футбол. И ви гарантираме, че в замяна на отделеното време ще научите нещо ново:

Домусчиеви се местят в „Левски“

Това ще стане, след като „Лудогорец“ нареди десет поредни шампионски титли (с това първенство и със следващото) и така подобри рекорда на ЦСКА от петдесетте години с деветте им поредни титли. Тогава братя Домусчиеви няма да имат вече какви цели да преследват. И през лятото на 2022-а година Георги Домусчиев ще се премести в „Левски“, а Кирил ще се откаже от футбола (наужким, но всъщност и той). В тогавашния мач за Суперкупата, в началото на сезон 2022-2023, те ще се обадят, както предварително е уговорено, по телефона на Петричев, който ще призове футболистите да напуснат терена заради отсъдена дузпа, с която уж не са съгласни. БФС ще изхвърли отбора във „В“ група. Договорите на футболистите ще се прекратят, защото нямат право на такива в аматьорските групи. И 17-18 от играчите ще бъдат „закупени“ от „Левски“, малко след като Георги Домусчиев придобие самия столичен клуб. (Така търпелите последните вече 6 години обиди феновете на ЦСКА ще имат своята възможност да си го върнат и да се подиграват на феновете на „Левски“, но феновете на „Левски“ ще се оправдават, че това няма нищо общо, защото „Левски“ не е фалирал.) После „Левски“ ще стане 11 пъти поред шампион, за да подобри рекорда на „Лудогорец“, защото всъщност братя Домусчиеви са от самото начало тайни левскари.

Мартин Райнов е незаконен син на Хубчев

Много фенове на „Левски“ не понасят Райнов, смятат, че той е най-слабият в отбора и това е единственото им обяснение треньорът да го пуска във всеки мач. Твърди се, че ако се направи проверка, ще се установи, че сегашният треньор на „Левски“ Петър Хубчев през месец юли 1991-а (девет месеца преди раждането на Райнов) е бил на лятна подготовка като футболист с „Левски“ за приятелска среща с „Янтра“ в Габрово (където се е родил Райнов), а след мача е разпуснал в определено кафене (и не само там, сещате се). Не сме проверявали, за да не се месим в личния живот на двамата.

Стойчо Атанасов е роднина на Гриша Ганчев

И това е причината Атанасов да е все още в ЦСКА, след всички грешки и слаби включвания, заради които е бил псуван от феновете в своите 35 мача в последните 3 години. Пада се далечен братовчед на шуринайката по линия на зетя на вуйчото на Гриша Ганчев откъм лелинчеста страна. Да, звучи малко далечен роднина, но господин Ганчев много държи на семейството и така.

Многото контузии в „Левски“ са следствие на това, че треньорите бият футболистите

Така Хубчев и екипът му налагат дисциплината. Обърнете внимание кои са треньори. Армен Амбарцумян, който беше „осветен“ като побойник в „Берое“ преди време от потърпевшия Атанас Рибарски. Левон Апкарян – вижте му фигурата, това е телосложение, изградено да прилага побой. А по лицето на Георги Донков е изписано, че знае теорията – как да се бие, без да остават белези, синини и други доказателства. Когато някой играч на „Левски“ не се вложи в тренировката и не изпълнява указанията по време на мач – си го получава. Капитанът Живко Миланов също участва и бие останалите футболисти. И в мача с „Ботев“ Пловдив не беше сърдит на Петър Хубчев заради смяната си, а защото е получил от него предния ден забележка, че не бие както трябва Илия Юруков.

Валентин Михов е всъщност истинският президент на БФС

Да. Нито е Михаил Касабов, за когото се твърди, че макар в оставка, е временно изпълняващ длъжността. Нито е Лечков, който обикаля медиите и настоява, че е той по устав и не е подавал никаква оставка, а другите лъжат. Нито е Борислав Михайлов, който съвсем скоро каза, че си е още той, защото не бил освободен от конгрес, какъвто си е редът. А всъщност истинският президент на БФС е Валентин Михов (Христо Данов, Батето и Михайлов са били нелегитимни!), защото никой не може да докаже, че той си е подал оставката през 1994-а! Ако на някого му се занимава, да доказва, той може да реши просто да казва, че не е така и готово.

Али Соу и Елиша Сам от „Арда“ са един и същ човек

Али Соу има 8 гола за първенство за ЦСКА, но и изпуска много. Спъва се, не достига топката, тромав е, неориентиран. Защо? Защото е изморен. Защото играе по два мача на кръг в българския футбол. Един с ЦСКА като себе си и един като Елиша Сам с „Арда“! Огледайте ги – и двамата са чернокожи, и двамата са високи, и двамата са нападатели и никога не сте ги виждали на едно и също място и по едно и също време, нали (може да проверите, в мача ЦСКА - „Арда“ 3:2 Елиша Сам играе, а Али Соу е „резерва“!). Както казахме, реалният е Али Соу, а Елиша Сам е псевдоним и мнима личност. Просто Али има нужда да припечели малко повечко и затова е картотекиран и играе и в друг отбор под друго име. Забелязали ли сте, че когато мачовете на „Арда“ са преди тези на ЦСКА по програма, Али Соу играе по-слабо – и как да е, като е играл преди 1-2 дни и за „Арда“. Когато в кръга първо е мачът на ЦСКА Соу играе по-свежо и по-добре. За да не заподозрем нищо, голяма роля има изрусената му коса, която боядисва отново в черно, когато играе като Елиша Сам в „Арда“. Всъщност Али Соу реално е водещият в момента голмайстор в първенството, а не Димитър Илиев – има 11 гола (8 за ЦСКА и 3 за „Арда“). Държим да кажем, че всичко това не е никаква измама, а се случва със съгласието на собствениците на двата отбора, защото и двамата са с много добри сърца.

Кирил Десподов е можел да играе в „Реал“ Мадрид, но не е искал

След като Кубрат Пулев разкри, че по-добре, че е загубил от Кличко, защото иначе щял да стане много велик. След като Снайдер съобщи, че е могъл да е на нивото на Меси и Роналдо, но не искал. Кирил Десподов също е решил да сподели, но само сред близки хора, че е могъл да играе в „Реал“ Мадрид, но е решил да не иска, за да не стане твърде велик и да се възгордее, което да му попречи да стане велик.

Тодор Неделев иска да играе в „Милан“, но те не го искат

Най-разпространената история в българския футбол напоследък. Не само с Неделев и не само с „Милан“.

Автор: Милен Антиохов

*Материалът е част от рубриката "Смях в залата" на SportLive.bg и е с единствената цел да забавлява, а не да информира.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички