Моралес "затвори страница" и обясни как ЦСКА и Лудогорец печелят с разлика


Моралес "затвори страница" и обясни как ЦСКА и Лудогорец печелят с разлика
Снимка: Lap.bg

3886 0

Старши треньорът на Ботев Враца - Даниел Моралес, сподели впечатленията си след поражението на възпитаниците му от ЦСКА с 1:5 при последния двубой от редновния сезон в Първа лига.

Специалистът е категоричен, че пред врачани тепърва предстоят ключовите двубои, тъй като още не са си гарантирали спасението. 

Мнението на Моралес след поражението

"Един мач, който бяхме се подготвили да играем на добър терен срещу добър отбор. Момчетата доказаха, че могат. Знаем къде сме сгрешили и къде направихме големи грешки. Когато направиш тези грешки срещу ЦСКА и Лудогорец, допускаш голове. Дузпи, два гола на контраатака...Не е само до индивидуални анализи, на тези момчета им трябва да израснат. Трябва да вземем поука от тази мощна загуба. Нашите истински мачове започват от събота.

Един голям отбор винаги иска да натиска в първите 15-20 минути. По-малкият отбор трябва да задържим напрежението и да се подобрим. После нещата започват да се получават. Трудно е, когато не успееш. Извиняваме се на нашите фенове, сменяме тази страница. Чакат ни сериозни мачове.

Добра позиция е, когато имаме над 33-34 точки. Математически да сме се спасили. Следващия мач е със Спартак Варна в събота. Знаем, че това е мач, в който трябва да покажем нашия дух и себераздаване. Има подготовка до този мач. Надявам се да сме по-подредени", обясни Моралес след последния кръг от редовния сезон.

 Ето какво сподели Саша Илич след ЦСКА - Ботев Враца!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички