Илич с комплименти към Илиан Илиев и се върна към поражението от Лудогорец


Илич с комплименти към Илиан Илиев и се върна към поражението от Лудогорец
Снимка: Lap.bg

3921 0

Старши треньорът на ЦСКА - Саша Илич, говори след успеха с 5:1 на възпитаниците му над Ботев Враца в последния кръг от редовния сезон в Първа лига.

Той се радва за деветте попадения в последните 2 срещи на "червените", които се очаква да мотивират играчите за предстоящите плейофи. Междувременно той отчете създадените ситуации и в остнаналите двубои напоследък.

В допълнение специалистът погледна към първата среща от следващата фаза на надпреварата - домакинство на Черно море след седмица, което Илич очаква да спечели с помощта на феновете по трибуните.

Мнението на Илич

"Добър мач за нас. Хубавото е, че рано вкарахме гол. Мисля, че заслужено победихме с 5:1.

Всеки футболист е важен за нас. Назон днес изигра хубав мач. Той вкара днес три гола и дано продължава по този начин. 

Последните 3-4 мача и създаваме много положения, освен че реализирахме попадения. Например срещу Лудогорец имахме 3-4 голови ситуации, но не се възползвахме. Последните два мача вкарахме 9 гола, въпреки че имахме още положения. Това със сигурност се отразява положително на футболистите преди важните мачове.

Със сигурност не е хубаво, че не победихме в големите дербита. Срещу Лудогорец играхме добре, но така и не успяхме да спечелим нещо, докато с Левски трябва да се радваме за точката в последния мач.

Очаквам да има фенове, с тяхната подкрепа е много по-добре. Срещу Черно море отпаднахме за Купата. Разполагат със страхотен треньор, който е начело вече 6 години, но се надявам с феновете да спечелим тази битка", надява се Илич след категоричния успех.

Вижте какво предстои за ЦСКА по време на плейофите в Първа лига!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички