Локомотив (Сф) - Славия по ТВ: Къде да гледаме 1/4-финала за Купата на България?


Локомотив (Сф) - Славия по ТВ: Къде да гледаме 1/4-финала за Купата на България?
Снимка: БГНЕС

2539 0

Отборите на Локомотив (София) и Славия ще дадат начало на четвъртфиналите битки за Купата на България днес, 3 април. Двата тима ще се изправят един срещу друг на стадиона в квартал "Надежда" от 18:30 часа.

В средата на март столичните отбори отново се срещнаха на стадион "Локомотив", като "железничарите" постигнаха минимален успех след гол на Франса, но сами минута преди това попадение на "белите" бе отменено след спорно решение на ВАР. Това предизвика остра реакция от Славия впоследствие.

Макар че и двата тима все още са на позиции, от които могат да атакуват евроквоти през първенството, то Купата се явява най-големият им шанс да играят в Европа през следващия сезон.

Главен съдия на мача ще бъде Георги Кабаков с асистенти Мартин Маргаритов и Диян Вълков. За ВАР ще отговаря Радослав Гидженов, а негов помощник ще бъде Георги Стамболджиев.

Двубоят Локомотив (София) - Славия ще бъде предаван пряко по "Диема спорт". След предишната им среща с Локо, Златомир Загорчич налетя на съдията и на колега. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички