Младенов: Вчера пратих поздрави на Мъри и Наско, днес отивам на "Герена"


Младенов: Вчера пратих поздрави на Мъри и Наско, днес отивам на "Герена"

2258 0

Един от факторите в ЦСКА 1948, който оперира под формата на оперативен директор - Стойчо Младенов даде подробно интервю преди гостуването на "червените" на "Герена". Там ще ги посрещне Левски в събота вечер, като претендентите за титлата ще се изправят един срещу друг в среща от 16-тия кръг в Първа лига. 

Опитният специалист направи любопитни коментари около мача и заяви, че се завръща на "Герена", въпреки че е един от големите дразнители на "синята" публика особено като треньор с успехите си.

"Мач като всички останали. Всички са важни, с еднаква значимост. Едно софийско дерби, което трябва да спечелим. Отборът се готви с изключителна сериозност и концентрация. Надявам се да спечелим", бяха първите думи на Младенов пред Sportal посока дългоочаквания двубой, който специалиста определи като "столично дерби".

В прав текст легендата на ЦСКА заяви, че ще присъства на стадион "Георги Аспарухов" за сблъсъка и сподели как очаква да бъде посрещнат:

"Надявам се да не обръщат толкова внимание, че аз съм там. Да, успешни са били мачовете ми срещу Левски, особено като треньор, но едни от най-големите ми приятели са левскари. Виждам и усещам едно уважение от всички левскари – бивши футболисти, треньори и така нататък. В добри отношения съм с Мъри и Наско. Така че не виждам причина, за да бъда посрещнат по какъвто и друг начин освен като всеки друг фен, присъствал на трибуните".

"В ЦСКА 1948 като започнем от футболистите и преминем през треньорското ръководство и останалите, които работим в клуба, имената, които присъстват, са хора с авторитет, успешни. Всичкото това нещо допринася за имиджа и авторитета на клуба. Всички тези имена придават голяма тежест и самочувствие и на състезателите.

Така че се надявам в утрешния мач да излезем с нужното самочувствие, спокойствие и агресивност. Като казвам агресивност отивам конкретно на вашия въпрос, че силата на Левски е точно това – агресивността. Агресията, високата преса и скоростта в атака. Изключително скоростни и бързи хора имат в атака.

При нас пък изпъква колективната игра. Нападателният стил, който използва треньорското ръководство е положително и това ни носи повече победи", отговори бившият треньор на въпрос за силните страни на двата тима.

Младенов отговори и на въпроса дали е разговарял с някой от факторите в противника - Мъри Стоилов и Наско Сираков:

"Не. Вчера им пратих поздрави. Имахме едно мероприятие. Имах възможността да им пратя поздрави, но откакто съм тук, в клуба, не съм ги чувал. Сега ще имам възможност да ги видя. Може би ще се видим с Наско".

Ето къде да гледате двубоя Левски - ЦСКА 1948 НА ЖИВО!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички