Борислав Михайлов отиде на конгрес... на ФИФА, щракна се и със световна легенда (СНИМКИ)


Борислав Михайлов отиде на конгрес... на ФИФА, щракна се и със световна легенда (СНИМКИ)
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1239 0

На официалния сайт на Българския футболен съюз бе публикувано съобщение, от което става ясно, че Борислав Михайлов е присъствал на днешния (31 март) конгрес на ФИФА, заедно с Михаил Касабов и Борислав Попов.

От написаното става ясно, че по време на събитието в Катар се представят активностите на Централата за календарната 2021 година, финансови отчети и бюджета за 2023 година.

Споменава се също, че Михайлов е провел лични срещи със "знакови фигури в световния футбол, включително и с президента" Джани Инфантино. Към статията са прикачени и три снимки (вижте ги най-отдолу), като на една от тях бившият вратар на България позира с легендарния португалец Луиш Фиго...

Ето какво написаха от БФС:

"Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов, вицепрезидентът Михаил Касабов и изпълнителният директор Борислав Попов са българските представители на 72-ия конгрес на ФИФА днес. На събитието в катарската столица Доха се представят активностите на световната централа за 2021-а, консолидираните финансови отчети за миналата година и бюджетът на ФИФА за 2023-а.

Сред основните теми са стратегията за развитие на младите футболисти, както и мерките срещу безпрепятственото преминаване на таланти между клубовете с цел запазване на конкуренцията и баланса в детско-юношеския футбол.

По време на събитието Борислав Михайлов имаше лични срещи и разговори със знакови фигури в световния футбол, включително и с президента на ФИФА Джани Инфантино.

Конгресът на ФИФА също така гласува за суспендиране на националните футболни федерации на Пакистан, Зимбабве и Кения заради недопустима външна намеса в дейността им. Санкциите ще бъдат вдигнати само при условие, че бъдат изпълнени задължителните изисквания на Устава на ФИФА".

Вижте още:

"Това не се бе случвало отдавна" - Ultras World се впечатлиха от протеста срещу Българския футболен съюз

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички