Матич: Равенството е закономерно, въпросът е дали трябваше да вкараме отново


Матич: Равенството е закономерно, въпросът е дали трябваше да вкараме отново
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

826 0

Старши треньорът на Септември София Славко Матич говори след ремито между възпитаниците му и Спартак Варна. Срещата завърши при 1:1, а столичани получиха правото на изпълнение на дузпа през втората част, която бе пропусната. 

"Равенството е абсолютно закономерно. Въпросът е дали заслужавахме този гол, който ни се откри възможност да вкараме съвсем накрая. Знаехме кога можем да се надяваме да вкараме гол и кога да получим. Спартак имаше търпението, направи контраатаки, ние не реагирахме правилно, не се прибрахме добре.

Получи се един доста труден мач. През първото полувреме нещо се опитвахме да играем, но през второто вече нямахме решение за нищо. Допуснахме гол, защото трябва да имаш спокойствие в заключителните минути, а ние го нямахме, и самочувствие. А ние грешим. Евтин гол, който ни коства две точки днес.

Когато обаче тръгнеш да атакуваш и да търсиш втори гол, остават много пространства за отбор като Спартак. Да си кажем, че имахме късмет да не ни вкарат гол. Накрая можехме да ги накажем за пропуските им."

Ето как се разви самата среща!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички