Матич: Подготвям се да играя в следващия мач


Матич: Подготвям се да играя в следващия мач
Снимка: Lap.bg

1132 0

Наставникът на Септември Славко Матич коментира победата с 3:1 над Хебър. Срещата се изигра на Националния стадион "Васил Левски", а специалистът отчете, че възпитаниците му са получили червен картон във втори пореден мач. Старши треньорът не пропусна да се пошегува, че е започнал подготовка, така че да подсили защитата в следващия двубой.

"Честито на момчетата. Видяхте характера и качествата ни. Най-трудно се взимат първите три точки. Влязохме в А група и се надявахме да вземем трите точки. Срещата се разви по плана ни. Доминирахме с топка. Жалко е, че пак получихме червен картон. Следващият мач се готвя аз да играя в защита", започна специалистът.

"Имаме млади момчета, имаме бъдеще на българския футбол и бъдещи национали. Виждам го. Опитваме се да играем хубав футбол, виждате че работим много сериозно. Няма какво лошо да кажа за тях. Загубихме срещу Лудогорец, но е важен начинът, по който се губи. Младите разбират и работят. Заради програмата сега имаме време да работим. Днес с един човек по-малко се получи", продължи наставникът.

"Ние имаме чудесни български млади футболисти. Ако искаме да направим нещо за националния отбор, трябва да ги бутаме тях. Нямат опит, но имат характер. Той се гради с работа, качествата също. Те показват, че искат и така трябва да е продължава.

Винаги е хубаво да се печелят точки. Те знаят, че няма напрежение. Във футбола се търсят качествени футболисти. Няма напрежение, момчетата дават максимума. Психически са щастливи, честитя им още един път и продължаваме", завърши той.

Вижте как се разви двубоят!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички