Синът на Божинов започва в Септември, баща му ще го тренира


Синът на Божинов започва в Септември, баща му ще го тренира
Снимка: Lap.bg

2599 0

Старши треньорът на завърналия се в елита Септември София Славко Матич привлече 14-годишния Валери Божинов-младши. Така синът на популярния нападател вече ще тренира под насоките на баща си, тъй като той от този сезон е играещ треньор в столичния тим.

Решението е било взето в последните часове, като всичко се случило по любопитен начин. Сръбският специалист забелязал вчера младока да тренира в компанията на централния бранител Михаил Полендаков, който вече дебютира за представителния състав на Септември през пролетта, съобщава "Спортал".

Днес Божинов-младши трябвало да започне подготовка с набора си, но всъщност му казали, че ще тренира следобед с представителния тим. Матич останал впечатлен от видяното и веднага говорил с треньора на Янтра Габрово Сашо Ангелов.

Той бе взел юношата за лятната подготовка на габровци и дори го пусна в игра в една от контролите и така записа дебюта си при мъжете. Именно и така се стигнало до решението синът на Валери Божинов да започне тренировки с представителния отбор на Септември. 

Вижте какво каза Божинов за Саша Илич и ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички