Мартин Камбуров успокои и призна, че няма да си тръгва от футбола


Мартин Камбуров успокои и призна, че няма да си тръгва от футбола
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1475 0

Голмайсторът на българския футбол за всички времена Мартин Камбуров използва личния си профил в социалната мрежа "Инстаграм", за да обоснове накратко решението си да спре с професионалния футбол като играч, което обяви преди часове. 

В него той призна, че не се сбогува с футбола, което значи, че рано или късно ще се завърне в него, но с нова роля. Ето и какво точно написа Камбуров:

"Скъпи приятели,

вчера беше много особен ден за мен. Обявих раздяла с едно от най-любимите неща в живота ми. Не е лесно да се разделиш с една голяма любов, каквато за мен е футбола. За мен той бе ежедневие в почти целия ми съзнателен живот.

Искам да благодаря за всичката позитивна енергия, която ми пратихте.

И да ви кажа, че не казвам сбогом, а само довиждане на любимата игра. Защото тя винаги е била и ще бъде част от мен. Тепърва ще реша по какъв начин.

Сега е време да обърна внимание на най-близикте си, които бяха най-ощетени от любовта ми към футбола. Дълбок поклон на всички от моето семейство за подкрепата и разбирането им.

Бъдете здрави!".

Мартин подобри безспорно едно от най-великите постижения в историята на футбола ни. Какъв обаче е големият рекорд, на 6 крачки от който се отказа Мартин Камбуров?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички