Берое и Локомотив София също уважиха Мартин Камбуров


Берое и Локомотив София също уважиха Мартин Камбуров
Снимка: Marin Bonev / LAP.bg

1495 0

Отборите на Берое и Локомотив София изпратиха Мартин Камбуров със съобщения в социалните мрежи. Голмайстор номер 1 в българския футбол окачи бутонките официално след 24 сезона.

"Днес нападателят Мартин Камбуров обяви официално своето оттегляне от футбола! В последните четири години той носи екипа на „Берое“ и защитаваше с хъс и гордост емблемата на любимия ни клуб!

От името на ръководството, целия спортно-тенически щаб и феновете на „Берое“ благодарим на Камбуров за всеотдайността, професионализма, головете, желанието и всичко, което той направи за „зелено-белите“! Марто, за нас бе чест!

Пожелаваме ти здраве, късмет и още много сбъднати мечти! Всичко най-добро!

Мартин Камбуров е голмайстор номер едно на България за всички времена, отбелязвайки 256 попадения в елита на родния футбол. За „Берое“ той реализира 58 гола в 122 мача за тима", написаха от Берое.

"33 гола с екипа на Локомотив София, Голмайстор номер 1 в българския елит - Мартин Камбуров. Футболист който ще остане завинаги в историята на българския футбол. Поздравления за страхотната кариера и успех в бъдещите начинания!", написаха от "железничарите".

Ето какво написа и бившият треньор на Берое Александър Томаш.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички