Мартин Георгиев: Целта ми е да пробия в първия отбор на Барса, затова съм тук


Мартин Георгиев: Целта ми е да пробия в първия отбор на Барса, затова съм тук
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

2024 0

Българският футболист в Барселона Б Мартин Георгиев разкри целите си в каталунския тим и призна, че неговият идол във футбола е легенда на Барселона.

"Чувството е страхотно! Тук просто условията са невероятни и е най-високото ниво - терени, хора, клубът като цяло. Направих много добра първа тренировка. Надявам се да има още такива... Мечтата вече е реалност. Надявам се да мога да надградя във времето и да стигна до първия отбор, което е голямата ми цел. Затова съм тук", каза младият футболист пред bTV.

"Запознахме се с г-н (Рафаел) Маркес. Имам отлични впечатления от него. Поздравихме се, пожела ми успех и каза, че съм на много добро място. Аз, като фен на "Славия", мога да кажа, че стадион "Славия" си е у дома, но и тук е приятно. Атмосферата е страхотна, мирише на футбол!", допълни централният защитник.

"Моят идол е Карлес Пуйол. Надявам се да го видя покрай "Ла Масиа", това ще е невероятно. Той беше елегантен защитник и лидер, а такъв е и моят стил", каза не без самочувствие младата надежда. А ето какво каза посредникът в трансфера Лъчо Танев.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички