Марица Пловдив привлече Радослав Апостолов - Щайгата


Марица Пловдив привлече Радослав Апостолов - Щайгата
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2777 0

Марица Пловдив реагира своевременно и привлече нов футболист на мястото на преминаващия в Локомотив Пловдив младежки национал Сами Мехмедов. Към тима се присъедини Радослав Апостолов, който днес направи първа тренировка с новите си съотборници.

25-годишният Апостолов, известен с прякора си Щайгата, подсилва състава със свободен трансфер от Етър, за който записа 34 мача с 4 гола и 4 асистенции през последната кампания.

"Приветстваме с добре дошъл Радослав Апостолов! Футболистът направи днес първата си тренировка с тима на "Марица"! Той се състезаваше за Етър през миналия сезон, а през предстоящия ще помогне на състава, воден от Николай Димитров, да изпълни целите си", съобщиха от Марица на своята официална Фейсбук страница.

Полузащитникът е роден на 6 юни 1997 година в Пловдив. Юноша е на Ботев Пловдив и има няколко периода, в които се е състезавал за родния си тим. Играл е още за Левски (Карлово), Несебър, Нефтохимик, Берое и Етър. Бил е юношески национал до 19 години.

А ето какви номера върти вратар на Локомотив Пловдив.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички