Лъчо Танев и Чандъров били с Борислав Михайлов при Дан Тан, президентът спечелил милион


Лъчо Танев и Чандъров били с Борислав Михайлов при Дан Тан, президентът спечелил милион
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

7364 0

Футболният агент - Лъчезар Танев, заговори за снимката на Борислав Михайлов с един от босовете на "черното тото" - Дан Тан, която датира от началото на миналото десетилетие. 

Ексклузивният коментар на Танев значи много

Разкритията на Танев

Оказва се, че на снимката присъствал и самият Танев, включително и актуалният президент на Септември София - Румен Чандъров. Агентът обаче дълги години дори не предполагал, че Дан Тан е на снимката, включително и за съществуването на сингапурския бизнесмен:

"Снимката е от новогодишната вечер в Сингапур през 2010 г. Ние сме 4-5 семейства, организирали сме се да отидем. Този човек (бел.ред Дан Тан) не знам кога се е снимал, доста хора го направиха - Нова година е.

После от пресата разбрах какъв е този човек. Не е приятно такъв човек да се снима около масата, но ти не знаеш. Тук сме с Румен Чандъров. Той още не беше собственик на Септември по това време.

 С него се разбрахме да годим в Сингапур. Боби ме попита "какво ще правиш", аз му казах, че ще ходя, а той ме пита дали мога да дойда и към нас се присъедини още едно семейство от Барселона - родители на известен наш футболист в България", коментира Танев пред Сашо Диков. 

Твърди се, че са блокирали сметките на Михайлов

Кога гръмна скандалът с Дан Тан

Припомняме ви, че във времето гръмна скандал с участието на България в уговорен двубой на 9 януари 2011 година, когато в контрола завършихме 2:2 с Естония, а на по-късен етап ФИФА я анулира заради постъпили данни за манипулиране на резултата с цел печалба от залози.

Във въпросния двубой унгарският рефер Марк Ковач отсъди общо 4 дузпи, а букмейкъри сигнализират за необичайно високи залози за повече от 3,5 дузпи в двубоя.

Може ли да са запорирали сметките на Михайлов

От "Уикенд" споделят в изданието си, че мафиотската организация на Дан Тан е спечелила над 10 милиона евро от въпросната среща. В допълнение пък Костадин Хаджииванов – Коце Маца и Михайлов си разделили по 2 милиона евро. 

Наскоро родната прокуратура се активизира и започна разследване на случая, към който отношение ще вземе и Комисията за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобитото имущество (КПКОНПИ). Има спекулации, че по нареждане на председателя Антон Славчев - сметките и имуществото на Михайлов са запорирани. 

Още: Кишишев: Има черно тото в Първа лига, ВАР разкри водещ наш отбор

Шеф в Ботев (Пд): Само ЦСКА зае позиция срещу БФС, останалите сме зависими

Градев разкри находчив план на Михайлов да остане в БФС и посочи кой не трябва да "припарва" в Бояна

Разкритие: Името на човека на Боби Михайлов, който "трябва" да го замести в БФС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички