Любослав Пенев за Стойчо Младенов: Той няма да се занимава в никакъв случай с футбол, докато съм в клуба


Любослав Пенев за Стойчо Младенов: Той няма да се занимава в никакъв случай с футбол, докато съм в клуба
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

4756 0

Наставникът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев даде пресконференция преди мача на неговия тим с Локомотив София утре (21 август). Пред медиите той коментира назначаването на Стойчо Младенов за директор в клуба и заяви, че няма да се среща често с него и няма да му позволи да се занимава с футбол.

"Едва ли ще се срещнем често със Стойчо. Той е нов човек в нашата структура. Фактът, че той започва при нас, означава, че моето мнение ще се промени. Той няма да се занимава в никакъв случай с футбол, докато съм в клуба", заяви Пенев пред медиите.

"Мисля, че рано или късно ще има един ЦСКА. Как ще стане, не мога да кажа, но ще има такъв клуб, който да е на и за феновете. Ще се върна малко назад, към последния ми престой на „Армията“. Бях поканен там, за да туширам напреженеито между фенове и ръководство и това се случи, особено след печеленето на трофеи. Само ръководството не беше доволно, тъй като там целите са различни – да не се надгражда и да сме втори, трети, но не и първи".

"Бях изгонен след 3 месеца добра работа – абсолютно предателство. Сектор Г се чувства мамен в продължение на 7 години, също като мен. Взели са много правилно решение, това нещо веднъж завинаги трябва да спре. Познавам се добре с момчетата от Сектор Г, които са ме подкрепяли безусловно и това го ценя. Винаги ще им бъда благодарен и това е важно. Имаше една игра „студено-топло“ едно време. Топлото трябва да се търси на място, близко до „Армията“, където са всички предатели", добави още българският специалист.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво каза Добрин Гьонов за враждата между ЦСКА и ЦСКА 1948.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички