"Печелят единствено Левски и Лудогорец": Добрин Гьонов с коментар за враждата между ЦСКА и ЦСКА 1948


"Печелят единствено Левски и Лудогорец": Добрин Гьонов с коментар за враждата между ЦСКА и ЦСКА 1948
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4101 0

Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов заяви по отношение на враждата с ЦСКА, че "в бъдеще, близко или далечно, клубът ще е един". Това се случи по време на представянето на Стойчо Младенов на базата на Царско Село.

"Нашата цел е да има обединение сред фенове и легенди и да има единен ЦСКА. От това разделение, което го има, печелят единствено нашите преки конкуренти Левски и Лудогорец", каза Гьонов и допълни:

"Не мисля, че е възможно обединение между двата клуба. В бъдеще, близко или далечно, клубът ще е един. От ден 1 се опитваме да покажем, че това е работещият модел. Клуб на феновете и легендите. Искаме и каним всеки. Никого не сме гонили и на никого няма да обърнем гръб".

Добрин Гьонов внесе и малко яснота около бъдещата роля на Стойчо Младенов в ЦСКА 1948: "Стойчо Младенов е оперативен директор. Ще спомага за подобряването ни на структурно и организационно равнище. Искаме да се развиваме. Знаете колко хора работят в оперативната дейност на клубовете в Западна Европа. Той не е заемал подобна позиция, но има опит и ще ни бъде полезен".

ВИДЕО от представянето на Стойчо Младенов в ЦСКА 1948

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички