Директор в ЦСКА 1948 отвърна: Явно са недоволни, че легенди на ЦСКА започват да работят в нашия клуб


Директор в ЦСКА 1948 отвърна: Явно са недоволни, че легенди на ЦСКА започват да работят в нашия клуб
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

4271 0

Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов даде интервю пред "Sportal", в което коментира докладването на клуба от страна на ЦСКА в социалните мрежи. Той констатира, че явно на "Българска армия" са недоволни, че легенди на "червените" започват работа в ЦСКА 1948.

"Докладването на нашия клуб в ТикТок ли? Няма какво да коментирам - това е отношение към ръководството. Такова им е виждането за развитието на техния клуб. Явно са недоволни, че легенди на ЦСКА започват да работят в нашия клуб", каза той, визирайки вчерашната новина за Стойчо Младенов.

Гьонов допълни, че вратите са широко отворени за всички, а евентуално присъствие на Христо Стоичков би било огромна чест:

"Любо Пенев знаеше за идването на Стойчо Младенов, разбира се. С негово съгласие се случи всичко. От доста време водихме преговори със Стойчо. Ще се радваме, ако повече хора свързани с идеята ЦСКА, работят в клуба. Нашите врати са широко отворени за всички. Христо Стоичков е най-добрият български футболист и за нас би било огромна чест да бъде в клуба под каквато и да било форма".

"На всеки следващ наш мач има все повече хора. От "Армията" са платили емблемата и задължения към стари футболисти на ЦСКА? А защо не се платиха задълженията, когато имаше истински ЦСКА, а насила беше умъртвен и фалиран? Тогава ЦСКА щеше да е много по-силен!", завърши изпълнителният директор на ЦСКА 1948.

Вижте още: УЕФА похвали ЦСКА за перфектна организация преди срещата с Базел!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички