Любослав Пенев сподели какво очаква от отбора преди срещата с Черно Море


Любослав Пенев сподели какво очаква от отбора преди срещата с Черно Море
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

821 0

Старши треньорът на ЦСКА 1948 - Любослав Пенев говори на пресконференция преди домакинството от 13-ия кръг на Първа лига срещу Черно море. Двубоят е в неделя от 21:00ч. на стадиона в Бистрица.

Специалистът не спести суперлативите към съперника и техния треньор - Илиан Илиев, като уточни, че е важно за един отбор да имат дългогодишен наставник.

" Ще подходим сериозно. Ние сме към края на първия полусезон. За нас всеки следващ мач е решителен. Не искам да мислим за зимната подготовка, макар че тя се подготвя. Концентрираме се само върху утрешния мач. Всеки си гони интереса. Момчетата работят добре, отборно, колективно. Това искам от тях. Дай Боже да продължим по тази линия.", започна Пенев.

Той наблегна на това, че не трябва да се позволява на играчите да се отпускат, а да подхождат със сериозност към оставащите мачове до края на годината. Също така призна и за интерес от чужбина на няколко футболисти, освен към Ивайло Чочев, който към момента води в голмайсторската класация на Първа лига. 

" Подготвени сме и продължаваме да се подготвяме. Отборите, които бяха в Европа, ще имат да наваксват мачове. Това е нещо нормално. Няма напрежение. Работим в спокойна атмосфера. Имаме си програма, която следваме. Това не бива да вкарва напрежение в нашите редици. Няма причина, която да ни тревожи. Имам желание да бъдат привлечени няколко футболисти в зимния трансферен прозорец“, завърши Пенев.

Вижте още: Синът на Любослав Пенев заби хеттрик

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички