Реян Даскалов: ЦСКА 1948 ще се бори за място в топ 3, а защо не и нещо повече?


Реян Даскалов: ЦСКА 1948 ще се бори за място в топ 3, а защо не и нещо повече?
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1106 0

Полузащитникът на ЦСКА 1948 Реян Даскалов потвърди високите цели на тима и на този етап от сезона. Той разкри как е спечелил доверието на треньора Любослав Пенев, за да бъде титуляр в отбора.

"В клуба се работи на високо ниво и на терена търсим победи и добри резултати. Имаме високи цели, но мислим мач за мач. Вярвам, че имаме сили в края на сезона да бъдем в челото и място в тройката е реалистична задача. А защо не да се борим и за нещо повече, ако такава възможност се открие пред нас", коментира Даскалов пред "България Днес".

"Аз съм момче, което бачка здраво и дава всичко от себе си на тренировките и по време на мачовете. Явно треньорът оценява това. Винаги се стремя да играя за отбора, защото, когато някой мисли повече за собственото си представяне, а не за тима, резултатите не са добри. Аз съм отборен тип играч", допълва полузащитникът. А ето какво каза Ивайло Чочев за амбициите на ЦСКА 1948 този сезон. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички