Любослав Пенев се оплака от времето за почивка и обеща: Всичко искаме да надградим


Любослав Пенев се оплака от времето за почивка и обеща: Всичко искаме да надградим
Снимка: Oфициална страница на ФК Хебър Пазарджик

2427 0

Наставникът на Хебър Пазарджик - Любослав Пенев, бе част от пресконференцията на клуба, на която бе обявен новия спортно-технически щаб. Ел Голеадор даде яснота около новия си договор и в същото време посочи, че времето за подготовка, преди старта на новия сезон, е твърде малко.

Целите пред Любослав Пенев

"Лесно се разбрахме. На първо място искам да благодаря на г-н Попов и на президента за доверието, което имат в мен и че искат да продължим заедно. Намираме се на един прекрасен стадион. Скоро ще тестваме новото и модерно осветление. Условията са отлични. Проектът е налице. Искаме да надграждаме, за да се случва това, трябва да има добра инфраструктура. Целите си остават високи и постепенно трябва да надграждаме", заяви Ел Голеадор пред медиите.

Селекцията в Хебър

"Това не е лесен процес. Предстоят преговори с агенти, футболисти. Остават играчите с договори. Ще направим нова селекция, ще има нови футболисти, но това няма да стане лесно и бързо. Малко съм изненадан от този кратък срок, който имат играчите за почивка и щабовете за селекция. За мен е много рано да започва първенството на 15 юли. Всички стадиони вече имат осветление. Прекалено рано - много малка почивка. Има достатъчно дати да бъдат изиграни мачовете до края на годината. Прекалено къса почивка, надявам се да не е много топло, защото ще има мачове и в 16:00 часа".

Надграждането

"По-добър състав, по-добра игра, по-голямо желание за игра - това са много неща. Всичко искаме да надградим. Имаме набелязани футболисти, но не искам да казвам имена. Може да дойдат, може и да не дойдат. Имаме доста време. Ще започнем първенството и започвайки мачовете ще имаме опцията да привличаме играчи. Донякъде е някаква помощ, но има и един минус, тези играчи, които идват е много важно къде са водили подготовка. На всички постове - от 1 до 11".

Плановете за подготовка

"Ще започнем в Пазарджик, после Банско и ще се върнем в Пазарджик. Ще обявим допълнително контролите. Контролите са лесни, но трябва да знаем програмата за първенството. Знаем, че ще се съобразим с евроучастниците, но все пак, ние също искаме да си направим плановете и да се подготвим по най-добрия начин", завърши българският специалист.

Във вчерашния ден (14 юни) от Хебър споделиха, че Любослав Пенев няма повече да води отбора, но впоследствие това се оказа грешка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички