Новият бос на Берое с емоция: Ще върнем клуба там, откъдето не е трябвало да си тръгва


Новият бос на Берое с емоция: Ще върнем клуба там, откъдето не е трябвало да си тръгва
Снимка: Официален сайт на Берое

2283 0

Новият собственик на Берое - Ернан Банято, който е шеф и на компания "CRD Sport", излезе със силни думи относно придобиването на клуба. Той благодари на всички, които са спомогнали за сбъдването на неговата мечта.

Бившият футболен агент спомена и всички хора в България, приветствали него и екипа му от първия ден у нас. Банято обеща да работи за връщането на Берое там, откъдето никога не е трябвало да си тръгва. Ето какво написа той в своя Instagram:

Искам да споделя с вас огромната си радост да стана новият собственик на клуб с толкова много история и признание като Берое Стара Загора. Това е сбъдната мечта, без съмнение, но тази мечта е мечта на много хора, които бяха редом до мен всеки ден, в дълги пътувания и неуморни срещи...за да мога да го постигна, без съмнение моето семейство, което винаги жертва моменти, за да може да ме остави да стигна до мястото, където стигам, и цялата работна група - д-р Данило Монти, Франсиско Сарагоса, Есекиел Бенавидес, Едуардо Коисет, Пабло Кастро...и много други...безусловни, професионалисти и големи приятели...

Също и на всички хора в България, които ни прегърнаха от първия ден, което ни даде сили и ни показа, че това е точното място, на напусналия борд на директорите, които несъмнено са големи фенове на клуба, благодаря на всички!

Днес нашата работа официално започва за тази голяма институция, като ще работим с пълните си знания, за да върнем Берое обратно там, където никога не е трябвало да напуска... А ето с каква придобивка се похвалиха Берое след новината за новия собственик.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички