Любослав Пенев с любопитен коментар за мача с ЦСКА и Ивайло Чочев


Любослав Пенев с любопитен коментар за мача с ЦСКА и Ивайло Чочев
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1786 0

Треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев обяви  след победата над Локомотив София с 2:0, че тимът му вече свиква с тенденцията да играе с 10 души. Днес Алекс Колев пое преждевременно към душовете през първото полувреме.

Успехът изкачи ЦСКА 1948 на върха в класирането в Първа лига. Пенев обаче  отказа да коментира следващия мач на тима му, който е срещу ЦСКА.

Имахме си план за конкретния мач. Отборът се представи добре. И първото полувреме и второто бяхме активни. През първото някои неща не се получиха добре. Случва ни се да играем с човек по-малко. Реакцията е добра и положителна. Трябва да играем с търпение. Дали сме с 11 или с 10, започваме да свикваме с тази тенденция. Ние лесни мачове няма да имаме”, коментира Пенев.

Търпението беше един от факторите за победата и настроението – без емоции и трябва да имаме търпение. Начинът, по който играем, изисква задължително търпение и максимална концентрация“, каза още Ел Голеадор.

Чочев се очертава като лидер, което е много важно. В един отбор трябва да има лидери. Един – двама – трима – петима – колкото повече, толкова по-добре. Ивайло се очертава като лидер и го показва на терена – и с игра, и с голове. Той е за пример за останалите футболисти в съблекалнята“, отсече специалистът.

„Следващият ни мач е чак следващия понеделник. Това е следващ двубой. Това е програмата“, заяви Пенев след двубоя.

А ето какво заяви Станислав Генчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички