Любо Пенев похвали Хебър след 0:1 на "Герена" и заговори за поръчкови съдии


Любо Пенев похвали Хебър след 0:1 на "Герена" и заговори за поръчкови съдии
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3337 0

Треньорът на Хебър Любослав Пенев остана доволен от представянето на своя тим срещу Левски в осмия кръг на Първа лига. Мачът на "Герена" вървеше към нулево равенство, преди Роналдо да вкара победен за "сините" гол в 90+5'.

"Представихме се много добре, продължаваме в тази линия. Искам да поздравя момчетата, защото направихме много добър мач. Загубихме в последната минута, но това е част от играта. Много е важно да играем правилно, ако го правим, нещата ще се случат", започна той след загубата.

"Головете носят точки, така че трябва да ги добавим. Сега има пауза, трансферният период приключва. Хубаво е, че няма да имаме официален мач", продължи той и се върна към предишния двубой на своя тим - срещу лидера в класирането Локомотив (Пловдив).

"В предишния мач имаше поръчково съдийство или много некадърен съдия. Защо този човек не си позволи да свири така срещу Левски или ЦСКА... Сигурно защото ще го напляскат по дупето с дебели тояги. Нищо, ще издържи, яко момче е.

Искам да обърна внимание на надписа отзад на фланелките на реферите. Това са единствените съдии в света, които на гърба си имат надписа „пари“. Защо не го напишат на български? Това исках да допълня към предишното интервю", бяха думите на Пенев. А ето какво каза Николай Костов, който похвали Хебър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички