"Всеки ден уча от баща си, защо да не сме в топ 6": Синът на Любослав Пенев показа самочувствие


"Всеки ден уча от баща си, защо да не сме в топ 6": Синът на Любослав Пенев показа самочувствие
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3647 0

Синът на Любослав Пенев - Николас, бе определен за най-добрия футболист на шестия кръг в българската Първа лига. Както е известно, 18-годишният футболист се състезава за Хебър Пазарджик - именно под ръководството на своя баща. Той започна с благодарности към всички гласували, както и към неговите съотборници и треньори, след което продължи:

"Абсолютно всеки ден уча уроци от моя баща. Най-важният урок, който съм научавал и все още уча, е да не се отказвам, да съм с гордо вдигната глава и винаги да продължавам смело напред. Той е изключителен професионалист, максималист и е лесно да се работи с него, защото всичко е изпипано до последния детайл. Нашата работа мен и другите футболисти е да слушаме и да изпълняваме. Моите мечти стигат колкото може по-високо и далеч. Разбира се, първо трябва да се уча и развивам. Дай Боже някой ден да стана добър футболист" - сподели за начало Николас.

Пенев-младши демонстрира самочувствие, като сподели, че Хебър може да победи абсолютно всеки един отбор в родния шампионат. Освен това той допълни, че отборът може да мисли за класиране в топ 6 на крайното подреждане.

"Получих шанс в Хебър, благодаря за този шанс, който ми се дава от футболния клуб, надявам се да го грабна. Всеки един футболист ме приема нормално в отбора, комуникирам с абсолютно всеки - българин или чужденец. Ще продължаваме да убеждаваме общината, че е важно да се развива и футболът.

Смятам, че можем да създадем неприятности на всеки един отбор, можем да победим всеки в първенството. Гледаме мач за мач, излизаме всеки мач за победа. Защо не да не се борим за шестицата. Моят любим отбор в чужбина е Ливърпул, но симпатизирам също и на Атлетико Мадрид" - сподели още Николас Пенев.

Двамата са част от фамилиите, които са излъчили баща и син в българската Първа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички