Любо Пенев: Критерият на съдиите в България е различен!


Любо Пенев: Критерият на съдиите в България е различен!
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1210 0

Предводителят на ЦСКА 1948 - Любослав Пенев, акцентира, че характерът на отбора му е бил с витално значение за обрата до 2:1 срещу Пирин.

Ел Голеадор също така намекна, че критерият на съдиите в България е различен, след като столичани играха с човек по-малко от 23-ата минута, когато Ангел Лясков беше изгонен с директен червен картон.

"Играхме с човек по-малко, но вината не е в нас. Критериите са различни. Да не влизам в подробности, който е гледал мача разбира за какво говоря. Момчетата се справиха добре, играха добър футбол, никога не се отказваме от това да побеждаваме и да играем добре"

"Повтарям, момчетата играят с желание и изпълняват такитческите оказания дори с човек по-малко. Имаше някои корекции на полувремето, получиха се промени в състава, така че нормално. Заслужено победихме. Настъпване, при което съдията казва, че не същото като на Лясков. Всеки сам да си направи извода. Ако за едното настъпване даваме червен картон, защо не даваме картон за другото? Много атаки, които се спряха, също противника не получи картон, докато при нас всяко едно решение бе наградено с картон. Пак казвам, критерият е различен. Рано или късно се надявам да се оправим", завърши Любослав Пенев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички