Асистентът на Загорчич: Липсваше ни концентрация и съжаляваме


Асистентът на Загорчич: Липсваше ни концентрация и съжаляваме
Снимка: БГНЕС

2422 0

Асистент-треньорът в Славия - Мартин Кушев, анализира, че отборът му съжалява за пропуснатата възможност да спечели нещо срещу ЦСКА след загубата с 2:3 от "червените". Кушев призна, че липса на концентрация при трите ъглови удара за гостите, след които паднаха попаденията, е била разковничето за крайния резултат.

„Какво се обърка? Стояхме добре на терена и всички момчета се раздадоха. Искахме победата. Обърка се, че загубихме концентрация на три пъти от три корнера. На моменти стояхме по-добре от ЦСКА и имахме ситуации за гол, но това е футболът“, започна асистентът на Загорчич.

„Със сигурност е неприятно това, което се случи с Петков. Хората от ВАР да гледат, тъй като това е нещо много сериозно и според мен повлия на отбора. Състоянието му е стабилно. Ние сме доволни от себераздаването на всички с желанието. Единствено липсата на концентрация при корнерите ни костваше поне точката“.

„Мисля, че всички видяха, че Йон Бакеро има качества, но ще му трябва време, за да покаже истинското си лице. Говорихме със Загорчич – не е приятно да загубиш, когато си играл добре, но най-неприятно е, че ни вкараха три гола от три корнера“, завърши Мартин Кушев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички