Лечков: Предлагам съдиите да си скрият телефоните два дни и никой няма да ги притиска


Лечков: Предлагам съдиите да си скрият телефоните два дни и никой няма да ги притиска
Снимка: БГНЕС

2252 0

Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков говори след края на срещата с вътрешния министър Младен Маринов и с топ съдиите на България. Според него, ако има критика, то тя трябва да е градивна и не е чул нито един съдия да е бил подкупен.

"След първия кръг мисля, че би следвало да бъдем доволни от съдиите. Не може всичко да е перфектно, но искам ако има критика, тя да е градивна. Ако искаме да имаме футбол, всички трябва да милеем за него. Надграждаме след срещата с премиера, която се проведе наскоро. Трябва да бъдем точни, да гледаме в една посока. Аз обичам да разведрявам обстановката. Лесно е - предлагам съдиите да си скрият телефоните два дни преди мача и никой няма да ги притеснява и притиск", заяви Лечков. 

"Не съм чул нито един съдия да е подкупен. Все едно, че става въпрос за вас, по-добре изключете камерите. Вие не сте ли били заплашвани? Нали сте били заплашвани? Някои ваши колеги са били заплашвани. Има си някакъв ред, дай боже да не се стига дотам. Нека оставим създаденият ред да си функционира по съответния начин".

"Само се говори за притискане, това не е сериозно. Знаете абсолютно всички много добре по какъв начин се притиска, как се заплашват. Тази среща беше предварително уговорена с министъра. Това, че хакери са хакнали сайта на НАП е ново, от вчера е, нали така. Тази среща беше уговорена преди една седмица и няма нищо лошо. Няма проблем, срещаме разбиране от страна на премиера и министъра на спорта. В тази насока трябва да се разсъждава", допълни още той.

А какво е мнението на Лечко относно представянето на националния отбор и кой носи вина за слабите резултати - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички