Култов Стилиян Петров: С българския футбол искаме да се справим, а с жената не можем да се справим (ВИДЕО)


Култов Стилиян Петров: С българския футбол искаме да се справим, а с жената не можем да се справим (ВИДЕО)
Снимка: Yulian Todorov / / LAP.bg

2807 0

Стилиян Петров, който е част от екипа на кандидата за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов, сподели впечатленията си след срещата им в Пловдив. Там са се видели и с кмета на града, като след това се насочиха и към Пазарджик.

Стенли сподели някои впечатления от срещата - как е протекла тя и какво се е обсъждало. Освен това Петров повдигна настроение с шега. Той разказа, че жена му го е упрекнала, че е надебелял, заради което е бил облечен в черно. "Ние с българския футбол искаме да се справим, а с жената не можем да се справим" - споделя той с усмивка на лице.

Стилиян Петров разказа как е минала срещата в Пловдив и какво предстои

Още: Бербатов коментира по интересен начин Гонзо за БФС - призова го да стори 2 неща

Стилиян Петров с шеги след срещата в Пловдив

Ето и какво сподели (самото видео можете да видите по-долу в материала):

"Здравейте на всички любители на българския футбол. Така както обещах - след всяка среща ще давам малко повече информация и детайли как преминават срещите, какви са притесненията на клубовете, какви са предложенията. Пълна зала в Пловдив, което може само да ни радва.

Облечен съм в черно и ще ви кажа защо. Жената каза, че съм напълнял. Хора, угодия няма. Ние с българския футбол искаме да се справим, а с жената не можем да се справим.

Още: Пловдивски клуб също подкрепи Гонзо за БФС: Най-смел е и не се влияе от никого

Мишо Александров шофира днес, не беше щастлив вчера с моето шофиране.

Да се върнем на важния въпрос - това как премина срещата в Пловдив. Дадоха се интересни идеи - както за нова методология в българския футбол. Изслушахме хора, които искат да работят. Кадри, които са подготвени и искат да бъдат част от промяната на българския футбол.

Болезненият въпрос с подбора на юношеските национали - как става, какви са притесненията. А също така и треньорските лицензи - кои хора получават шанса да получават треньорския лиценз.

Пътуваме за Пазарджик. Среща с кмета, така както се срещнахме с кмета на Пловдив. Обсъдихме няколко проекта, върху които искаме да работим. Колко важна е подкрепата на всяка една община, на всеки един кмет за това футболът да върви напред, да се развива, да се надгражда. След срещата в Пазарджик ще ви дам отново малко повече информация" - заяви Стенли. Наскоро пък Стилиян Петров шокира със сензационен разказ за Студентски град.

Още: Верен на Боби Михайлов служител напусна БФС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички