Бербатов коментира по интересен начин Гонзо за БФС - призова го да стори 2 неща


Бербатов коментира по интересен начин Гонзо за БФС - призова го да стори 2 неща
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: LAP.bg

9438 0

Един от кандидатите за президент на Българския футболен съюз (БФС) - Димитър Бербатов, коментира друг потенциален такъв. Става въпрос за Георги Иванов - Гонзо, чиято кандидатура вече бе издигната, но той все още не е коментирал дали иска да заеме този пост.

"Очакваме една добра и ползотворна среща с отборите от Пловдив. Вече три пъти идваме тук, три пъти показваме нужното уважение и постоянство. Надявам се това да е добър знак за клубовете как всъщност искаме да вършим работата си.

Лесно можеше да изберем да не присъстваме тук, тъй като вече сме били, но професионалният начин изисква да бъдем тук и да представим отново това, което искаме да направим" - започна Бербатов по време на посещение в Пловдив.

Още: Бербатов: 3 години няма правила, но ще стигнем до края, той се вижда

Бербатов с лаконичен коментар за Гонзо

Ще иска ли Гонзо да е президент на БФС?

След това коментира и издигнатата кандидатура на Гонзо, като го призова за две неща. От една страна той поиска от него да каже дали приема, или не въпросното издигане на кандидатурата. Бербатов заяви, че има и конфликт на интереси. Освен Гонзо, той визираше и Михаил Касабов.

Според един от най-успешните български футболисти, за да се кандидатира някой служител от БФС за президент на централата, трябва да излезе от структурите и да покаже, че няма да е в организацията на конгреса и да дърпа нещата към него.

"Всеки клуб е свободен да издигне кандидатурата на който прецени, но този човек трябва да каже дали приема, или не. След това може да коментираме, ако се стигне до това, но цялото нещо поражда определени въпроси. Конфликт на интереси има под някаква форма и тези неща трябва да бъдат изчистени, за да може Конгресът да се проведе по честен и демократичен начин.

Ако работиш в структурите на БФС и се кандидатираш за президент, това означава, че трябва да излезеш от тези структури и да покажеш, че няма да си в организацията на конгреса и да дърпаш нещата към себе си" - каза още Бербатов. Вече три клуба обявиха подкрепа за Гонзо - той бе определен като "най-смел".

Още: Венци Стефанов срина със земята Димитър Бербатов и кампанията му - намеси и Стилиян Петров

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички