Пловдивски клуб също подкрепи Гонзо за БФС: Най-смел е и не се влияе от никого


Пловдивски клуб също подкрепи Гонзо за БФС: Най-смел е и не се влияе от никого
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1906 0

Нараства подкрепата към Георги Иванов - Гонзо за президент на Българския футболен съюз. След като от Добруджа Добрич, където се надяват да се класират за Първа лига и да участват в елита догодина, подкрепиха легендата на Левски и издигнаха кандидатурата му, сега и пловдивски клуб застана зад него.

И клуб от Пловдив подкрепи Гонзо за президент на БФС

Подкрепата за Гонзо за президент на БФС се увеличава

Това е ФК Пълдин (Пловдив), откъдето вече официално признаха за намеренията си, както и че застават зад действията на Добруджа. Това стори председателят на футболния клуб Георги Славов пред Plovdiv24.

Той заяви, че Гонзо е "достатъчно смел", както и че "не се влияе от никого". Именно Георги Славов е представителят на ФК Пъдин на извънредния конгрес и точно той ще избира от името на клуба.

Още: Добруджа Добрич издигна кандидатурата на Георги Иванов - Гонзо за президент на БФС

"Смятаме, че решението на колегите от Добруджа е правилно и напълно го подкрепяме. Георги Иванов е човекът, който е най-близо до проблемите на футбола и има най-голям опит в момента в БФС.

Освен това той е достатъчно смел да направи необходимите промени, без да се влияе от никого" - споделил Славов пред изданието.

Така подкрепата за Георги Иванов се увеличава, като до момента такава са обявили Добруджа, Пълдин и аматьорският ФК Ахелой. А феновете на Добруджа бяха бесни от решението на клуба им да подкрепи Гонзо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички