Ивайло Цветков "ужили" Борислав Михайлов със смешна, но и тъжна карикатура (СНИМКА)


Ивайло Цветков "ужили" Борислав Михайлов със смешна, но и тъжна карикатура (СНИМКА)
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

42301 0

Темите със случващото се около Българския футболен съюз, около прословутия мач с Унгария и около окървавения от полицията протест продължават да бъдат на дневен ред не само сред запалянковците, но и сред хората от най-различните прослойки у нас.

Любопитен е фактът, че чисто футболен въпрос успя, за първи път от много време насам, да заинтригува цялата ни държава и да стане обект на обсъждане от малки, средни и големи.

Той намери място и в популярния седмичен вестник "Стършел", който в последния си брой от 24-ти ноември (петък) публикува още на първата си страница осмиваща Борислав Михайлов карикатура, която е дело на художника Ивайло Цветков!

Смешно, но и тъжно

Цветков е изобразил Михайлов по следния начин - ухилен, танцуващ с ръце над главата, щракащ с пръсти и застанал зад маса, която е отрупана с шишета. От устата му пък излиза "балонче", в което се чете репликата - "Оп-са, оп-са, дарявам футболно царство на онзи юнак, който ме надпее и надпие!".

Карикатурата не се нуждае от допълнителен коментар! А всеки, който иска да се сдобие с това произведение на изкуството, може да го направи, закупувайки си новото издание на "Стършел". 

Огромна част от България очаква с нетърпение оставката на Боби Михайлов и настоящото ръководство на БФС, но поне към днешна дата тя все още не е факт.

Все пак, ще бъде безкрайно интересно какво ще се случи след броени дни, тъй като родната Централа най-накрая посочи кога точно ще се проведе съдбовният Изпълком...

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички