Крушарски обяви 3 приоритета в кандидатурата си за шеф на БФС, единият засяга съдиите


Крушарски обяви 3 приоритета в кандидатурата си за шеф на БФС, единият засяга съдиите
Снимка: Yulian Todorov / / LAP.bg

1626 0

Единият от собствениците на Локомотив (Пловдив) - Христо Крушарски, потвърди и пред БНТ, че ще се кандидатира за президент на БФС. Той посочи, че вече е започнал обиколки из страната и изясни някои от приоритетите в евентуалната своя работа.

"Този път сериозно издигам кандидатурата си за президент на БФС и започвам да си готвя програмата. Някои неща вече са набелязани и започнах да обикалям регионите.

Искам да успокоя хората от зоналните съвети, че ако някой се притеснява от това, че ще бъде сменен, защото си върши работата - няма такова нещо. Но ако някой си мисли, че е несменяем, просто да си събира багажа отсега", заяви Крушарски.

"За момента шансовете ми са на 50/50. Аз играя феърплей и съм го показал и във футбола. С мен договорки няма. Има работа. Който иска да работи с мен, ще работи. Който не иска, да лови гората.

На първо място ще бъде гласувано доверие на селекционера на националния отбор. Второ, всички отбори и професионални клубове ще трябва да започнат да работят за себе си, а не да гледат в паницата на другия.

Най-важното нещо, което ще направя - съдиите ще имат гръб, от който няма да се притесняват, а ако не свириш мача, както трябва, ставаш и си заминаваш", допълни босът на "смърфовете". А Венци Стефанов посочи кога очаква Боби Михайлов да подаде оставка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички