Крумовград удари рамо на Левски и Локомотив Пловдив с класика над ЦСКА 1948 (ВИДЕО)


Крумовград удари рамо на Левски и Локомотив Пловдив с класика над ЦСКА 1948 (ВИДЕО)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1586 0

Отборът на Крумовград постигна важен успех с класическото 3:0 като гост на ЦСКА 1948 в мач от последния 20-и кръг на есенния полусезон в Първа лига. Това бе втора поредна победа за тима на Станислав Генчев, а в герои се превърнаха Серкан Юсеин, Александър Колев и Октай Юсеин.

Гостите откриха резултата в 27-ата минута. Патрик Луан центрира ниско отдясно, намирайки Димитър Тонев в наказателното поле. Ударът на Тонев бе блокиран, но топката стигна до връхлитащия Серкан Юсеин, който с десния крак порази вратата на Генадий Ганев с много мощен удар и даде преднина на своите.

Крумовград удвои преднината си в началото на втората част. В 50-ата минута Димитър Тонев бе изведен вдясно от вратата на Ганев. Юношата на Ботев Пловдив успя да задържи топката между двама и да я върне назад. Тя стигна до Ренан, който центрира меко към отсрещната греда, където съвсем сам бе оставен Александър Колев, който с глава отблизо порази вратата на бившия си отбор за 2:0.

Успехът стана класически в последната минута от добавеното време. Октай Юсеин остана очи в очи с Ганев и вкара третия гол, за да оформи крайното 3:0.

ЦСКА 1948 имаше своите шансове, но така и не успя да порази вратата, пазена от Благой Макенджиев, тъй като Крумовград се защитаваше изключително умело.

"Червените" записаха първо поражение след 4 поредни успеха във всички турнири. Загубата означава, че ЦСКА 1948 няма да зимува в топ 4, тъй като е на шестата позиция с 32 точки - 3 по-малко от Локомотив Пловдив и Левски. Крумовград пък записа втора поредна победа и се намира на десетото място с 24 пункта в актива си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички