Крумовград с изненадваща загуба от дубъла на Ботев Пловдив, Вили Вуцов бесен след мача


Крумовград с изненадваща загуба от дубъла на Ботев Пловдив, Вили Вуцов бесен след мача

3332 0

Крумовград изненадващо допусна поражение в домакинството си от 15-тия кръг на Втора лига. Възпитаниците на Вили Вуцов приеха дубълът на Ботев Пловдив и загубиха с 2:1 от 16-тия сред 18 тима във второто ниво. 

Домакините съумяха да открият резултата в 39-ата минута чрез Ахмед Осман, но "канарчетата" не се отказаха и стигнаха до обрата през втората част. В началото на второто полувреме Абдулай Траоре изравни резултата след 180 секунди, а в 80-ата чужденецът донесе трите точки за втория тим на "жълто-черните". 

Така Крумовград остава втори в класирането с 27 точки, на две от лидера ЦСКА 1948 II, който обаче няма как да се изкачи в елита. Тройката бива допълнена от Етър с 26 точки, но със загуба от Крумовград в директния двубой.

"Играхме безобразно лошо. И безидейно. Аз съм виновник за цялата работа, явно не можах да си мотивирам отбора. Явно планът ни за мача не е бил добър. Положенията ни са малко за класата на нашия отбор. Лошо играхме. Явно моята идея е била неточна и невярна.

Ние правим нечовешки грешки, които имаме време да ги преправим или оправим с някакво нарушение или спиране. Работа, работа, работа. Аз не се предавам. Не съм от тези, които се предават", обясни Вуцов след поражението в наглед лесния двубой за крумовградчани, които мечтая за класиране в елита.

"Днес беше златен момент. Ако искаш да излезеш на върха, трябва да играеш по друг начин. Не играхме категорично. Не ни е виновен съдията, ние сме си виновни", добави Вуцов пред медиите с надежди за нещо по-добре в следващите срещи.

Вижте скандален коментар от Вуцов съвсем наскоро!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички