Вуцов след третата победа: Казах на 4-5 приятели да заложат на 2-ка и да си гледат кефа


Вуцов след третата победа: Казах на 4-5 приятели да заложат на 2-ка и да си гледат кефа
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2597 0

Треньорът на втородивизионния Крумовград - Велислав Вуцов, сподели, че е бил съвсем уверен в успеха на своя тим във визитата на Етър. В мача от 14-ия кръг на Втора лига тимът на Вуцов надви с 1:0.

"Поздравления за моя отбор, за духа. Имахме перфектна дисциплина. Много трябва да се напъна, за да се сетя за ситуация на Етър. Такива балонни центрирания, футбол от археологическото време, не го приемам. До 00:30ч. да играем, гол няма да получим с тази организация, която показа нашия отбор в защита", коментира бившият треньор в Първа лига.

Вуцов разкри, че е бил предупредил свои приятели да заложат пари на победа на Крумовград, тъй като е бил сигурен в нея, а и коефициентите са били високи.

"Нека тези, които смятат, че сме еднодневка, вече да ни погледнат малко по-сериозно. Днес като погледнах коефициентите в две букмейкърски къщи – 6,50 за двойката. Благодаря, това са подаръци за хората. Казах на 4-5 приятели: "Пускайте двойка и си гледайте кефа", допълни Вуцов. А ето как той се е решил да започне работа в Крумовград. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички