Красимир Петров: Доволен съм от мача с ЦСКА, вярвам в успеха срещу Берое


Красимир Петров: Доволен съм от мача с ЦСКА, вярвам в успеха срещу Берое
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

989 0

Пирин и Берое ще опитат да се върнат на победния път в Първа лига. Двата тима излизат един срещу друг в Благоевград в петък (07.10) от 20:00 ч. В последните си двубои "орлетата" не можаха да се справят с трудното предизвикателство ЦСКА, докато "заралии" загубиха от Левски.

Треньорът на благоевградчани - Красимир Петров, е оптимист за крайния изход от срещата. Пред клубната телевизия на Пирин той разкри, че е доволен от видяното от своите възпитаници на "Българска армия".

“В последния кръг показахме добра игра. Не мога да скрия задоволството си от представянето на момчетата, въпреки загубата, която дойде след сериозни пропуски пред вратата на съперника. В крайна сметка отчитаме, че не успяхме да вземем актив, а ние се нуждаем именно от точки", заяви Петров.

Берое е един от традиционните отбори в българския футбол. Въпреки затрудненията, те показват характер и се опитват да бъдат на ниво във всеки мач. За съжаление, няма да можем да разчитаме на контузения полузащитник Красимир Станоев и на наказания защитник Христофор Хубчев, но вярвам, че техните заместници ще се представят добре. Вярвам и се надявам, че ще успеем да излезем победители от тази среща”, допълни още той.

Ето кои 8 футболисти на "орлетата" са носили екипа на ЦСКА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички