Красимир Костов: Днес имах ден


Красимир Костов: Днес имах ден
Снимка: Оф. страница на Ботев (Вр) във Фейсбук

2526 0

Големият герой за Ботев Враца срещу Левски - Красимир Костов, призна как се е стигнало до нулевото равенство на "Герена". Костов направи половин дузина спасявания в София, а също така отрази и дузпа, изпълнена от Борислав Цонев.

„Готвихме се добре през цялата седмица и затова се получи този резултат. Поздравявам момчетата, тъй като всеки даде повече от 100%. Левски натисна, но имахме и ние нашите шансове. Ако се бяхме възползвали, можеше и да победим”, каза Костов.

„Инстинкт беше при дузпата, имах ден днес и благодаря на Господ, че запазих вратата си „суха”. По-специално днес нямаше, през седмицата давам всичко на тренировки, за да съм добър на мачовете. Така са и момчетата. Радвам се за точката, а миналият мач с червен картон за противника изпуснахме победата, но днес се сборихме и дадохме всичко от себе си. Заслужено спечелихме точката”, продължи стражът на врачани.

„Тук е моментът да благодарим на хората в треньорския щаб, няма излишно напрежение. Постигаме и добри резултати къде с добра игра, къде с не толкова. Мисля, че нулево равенство тук на „Герена” е много добро постижение за отбора на Ботев Враца. Надявам се с Царско село да продължим с добрите игри и да победим”, завърши Краси Костов.

А какво каза Станимир Стоилов след равенството, четете в този материал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички