Кралев обяви при какви условия стадионите у нас ще отворят пак за публика


Кралев обяви при какви условия стадионите у нас ще отворят пак за публика
Снимка: БГНЕС

902 0

Спортният министър на България Красен Кралев коментира искането на фенове на няколко от елитните ни тимове да се отворят стадионите за публика през новия сезон. В последните 24 часа по темата се изказаха привържениците на ЦСКА, Ботев (Враца) и Левски. Кралев отбеляза, че все още сме в условия на пандемия и не трябва да бъде застрашавано здравето на зрителите.

"Всички би трябвало да си помислят какво трябва да се направи преди да се пристъпи към отварянето на залите и стадионите. Според мен въпросът трябва да е насочен към фенклубовете - дали са готови да спазват тези правила. Обществото е поляризирано по темата със или без зрители на спортните събития", заяви днес Кралев по темата.

"Решението за отваряне на залите и стадионите за публика се взема от министъра на здравеопазването. Разбира се, ние ще водим разговори по тази тема, но първо трябва самите клубове, самите спортни федерации да гарантират, че правилата ще бъдат спазвани", допълни министърът. А ето какво гласи последната наредба на здравния министър, касаеща публиката по стадионите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички