Димитър Димитров - Херо отказа да поеме Спартак Варна


Димитър Димитров - Херо отказа да поеме Спартак Варна
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

1868 0

Димитър Димитров - Херо е отказал да поеме новака в Първа лига на България - Спартак Варна, според "Тема Спорт". Вчера разговорите между ръководството и специалиста са се провели в продължение на 5 часа, но бившият треньор на Левски не се е съгласил на офертата на "соколите". 

Вече 15 месеца бившият селекционер на националния отбор е без работа. За последно Херо води Берое, откъдето си тръгна през април миналата година. На 7 септември 2021-а специалистът бе представен като нов треньор на Арда, но още на другия ден обяви, че напуска по лични причини, и така и не успя да води кърджалийци. Тогава начело на сините застана неговият помощник Георги Чиликов, който пък води Черноморец Бургас.

Развитие около новия треньор на варненци се очаква, а за момента Спартак е воден от Васил Петров, който успя да изкачи отбора от Трета в Първа лига за две последователни години. "Соколите", обаче, нямат победа от 5 изиграни кръга до момента, и актива им е само точка, постигната при равенството 1:1 с Пирин Благоевград у дома. Единствените под тях в класирането са Ботев Пловдив, които нямат нито един пункт в актива си.

Вижте още: Синът на Херо започна работа в Левски

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички