Конгресът на БФС започна с 445 делегати, представители на ФИФА и УЕФА са на място


Конгресът на БФС започна с 445 делегати, представители на ФИФА и УЕФА са на място
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1117 0

Точно 445 от общо 571 възможни делегати на клубове присъстват на 10-ия Конгрес на БФС, който не е изборен! Той започна в 09:30 часа сутринта в хотел "Маринела" в столицата.

Стана ясно още, че има подадени 71 жалби на изключените клубове от системата на родната Централа. Те ще бъдат разгледани от Комисията по жалби. В 11:00 ч. започна и разглеждането на първа точка от Дневния ред - "Отчет на Изпълнителния Комитет на Българския футболен съюз за периода 2018-2022".

*Останалите две включват "Програма на БФС за развитието на футбола за мандата 2022-2026", както и "Проект на бюджет на БФС за периода 2022-2026".

За да се регистрират като делегати за Конгреса се появиха изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев, президентът на Славия Венцеслав Стефанов, както и вицепрезидентът на БФС Михаил Касабов. Един от първите в хотела пък бе собственикът на Локомотив София Иван Василев. В залата присъства и старши треньорът на България Ясен Петров.

На Общото събрание има и представители на ФИФА и УЕФА. Те обявиха, че двете организации следят притеснителните процеси около родната централа в последните месеци и призовават за обединение на футболната общественост и стабилно управление!

Вижте още: Човек от щаба на Бербатов потресен от състоянието на "Армията" (СНИМКИ)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички