Борислав Михайлов не е доволен от шефа на съдиите Виктор Кашай


Борислав Михайлов не е доволен от шефа на съдиите Виктор Кашай
Снимка: Getty Images

1626 0

Президентът на БФС Борислав Михайлов е бесен на шефа на съдиите Виктор Кашай, съобщава „Тема Спорт“. Трябва да се отбележи, че унгарецът бе назначен именно от Михайлов само преди няколко месеца. Причината е, че бившият рефер почти не се появявал в централата на БФС в Бояна, а също така все по-рядко се намира в България. Това натежава още повече, имайки предвид голямата заплата, която Кашай взема.

Бившият унгарски рефер води заседанията на Съдийската комисия онлайн, вместо да събира членовете й на живо. Освен това, нарядите на съдиите били изготвяни на няколко пъти от помощника му и предишен шеф Костадин Гергинов. Виктор Кашай имал по-скоро представителна функция, а не прилага реално действия.

В БФС пък продължават с подготовката на конгреса в петък от 9:30 часа хотел "Маринела" в София. Както е известно, той няма да е изборен, а ще утвърди бюджет на централата и Изпълкома. Може да има и промени в някои от комисиите.

Вижте още: Вижте какво каза Костадин Гергинов по повод назначението на Никола Попов за главен арбитър на финала между ЦСКА и Левски

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички