Кметът на Община Велико Търново сезира БФС за ощетяване на Етър срещу ЦСКА


Кметът на Община Велико Търново сезира БФС за ощетяване на Етър срещу ЦСКА
Снимка: Rostislav Grancharov / LAP.bg

2736 0

Кметът на Община Велико Търново - Даниел Панов, е поредният, който изрази мнение, че победата на ЦСКА в старата столица снощи им е била подарена. Той сезира ръководството на БФС, член на чийто Изпълком е, и настоя Етър да спре да бъде ощетяван от съдиите.

Панов говори за 3 спорни ситуации, които са оставили "сериозни съмнения в справедливостта", и твърди, че "виолетовите" са надиграли столичния гранд. Ето какво написа във Фейсбук кметът:

За пореден път тази есен „Етър“ бе грубо ощетен със съдийски решения.

Като член на Изпълкома на БФС настоявам това да спре и сезирам ръководството на футболния съюз!

Във вчерашната вечер три спорни ситуации оставиха негативен отпечатък върху мача между „Етър“ и ЦСКА, който трябваше да бъде празник за близо 7000 зрители по трибуните на стадион „Ивайло“.

Нашите футболисти надиграха тотално гостите от столицата, особено през първата част и заслужиха похвалите на футболната общественост. Въпреки това момчетата загубиха, а няколко намеси и ненамеси на ВАР в наш ущърб оставиха сериозни съмнения в справедливостта.

Не сме допуснали никакви инциденти по време на нито една от домакинските си срещи на стадион „Ивайло“, организацията винаги е била и ще бъде на ниво. Играе се коректно с уважение към съперниците и длъжностните лица.

Затова поставям въпроса пред ръководството на Българския футболен съюз - ЗАЩО? И настоявам великотърновската футболна общественост да получи ясен и категоричен отговор!

По-рано и от Етър показаха защо голът на ЦСКА във вратата им е нередовен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички