От Етър намериха друго: Голът на ЦСКА е нередовен - показаха защо (ВИДЕО)


От Етър намериха друго: Голът на ЦСКА е нередовен - показаха защо (ВИДЕО)
Снимка: Rostislav Grancharov / LAP.bg

4068 0

След като непосредствено след загубата от ЦСКА с 0:1 от Етър показаха защо са били ощетени (повече за това - по-долу в материала) с отменения гол в края, вече ден след срещата излязоха с друго "доказателство". То касае единственото редовно попадение в мача.

Според домакините от Велико Търново голът, който реши спора между двата отбора, не е трябвало да бъде зачетен. Припомняме, че той дойде на старта на второто полувреме, след като през първата част Етър надигра своя опонент и като по чудо не водеше в резултата.

Попадението падна, след като Матиас Фаетон натисна съперник, отне му топката, а след това се понесе към противниковото наказателно поле. Там опита изстрел, топката бе блокирана, а след разбъркване Марселино Кареасо я гардира и без да се бави я отправи в мрежата на съперника.

Претенциите на Етър са свързани с отнемането на топката от страна на Фаетон. Те качиха видео на ситуацията и риторично задават въпроса: "Има ли задържане на Георги Ангелов с ръце преди гола на ЦСКА?". Можете да видите кадрите по-долу в материала и да си отговорите сами на това запитване.

Вижте и как без думи от Етър показаха защо голът срещу ЦСКА е грешно отменен от ВАР (СНИМКА).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички