Христо Янев с любопитно разкритие за Радослав Цонев след боя над Спартак Варна


Христо Янев с любопитно разкритие за Радослав Цонев след боя над Спартак Варна
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1595 0

Треньорът на Пирин Благоевград  Христо Янев не скри задоволството си след успеха с 3:1 над Спартак Варна. Успехът е дебютен за специалиста, откакто пое „орлетата“.

Доволен съм от желанието на играчите, нагласата им за мача и това, което показаха като продукция. За нас беше от голямо значение да спечелим трите точки днес, тъй като ситуацията е незадоволителна. Изиграхме един много добър мач срещу Локомотив Пловдив и добро първо полувреме срещу, може би, най-добрата селекция в Първа лига (ЦСКА 1948). Днес видях отбор притиснат до стената, който драпа със зъби и нокти да вземе победата“, започна коментара си Янев.

Мога само да поздравя момчетата. Всичко оттук-нататак, което ще правим ще бъде насочено към това да заздравим представянето на отбора. Всеки един мач за нас ще бъде безмилостна битка. В професионалния спорт няма моменти, които можеш да подценяваш - трябва да се бориш за живота си“, продължи младият специалист

Не е тайна за никого, че имаме страшно много кадрови проблеми. Тук е моментът да поздравя всеки един от съблекалнята, който превъзмогна себе си и излезе на терена. В момента ситуацията е такава, че имам съблекалня с 11 играчи, които започнаха двубоя и двама-трима, които влязоха от пейката. Мартин Смоленски и Иван Тасев са викнати за младежкия национален отбор. Всеки един от този състав ще бъде важен“, категоричен е той.

Искам дух, искам характер и момчета, които дават всички от себе си. Това, че Ради вкара такъв красив гол не е случайно, вчера на тренировка вкара три“, разкри за финал Янев за Цонев, който вкара две от попаденията за успеха, като първото той реализира от пряк свободен удар.

Вижте как се разви мачът на стадион „Христо Ботев“ в Благоевград

 

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички