Йордан Лечков: Поздравявам Кръстаич за реформата, нямаме шанс за Евро 2024


Йордан Лечков: Поздравявам Кръстаич за реформата, нямаме шанс за Евро 2024
Снимка: Ilian Telkedzhiev/Lap.bg

2704 0

Вицепрезидентът на БФС - Йордан Лечков, даде интервю за "Арена Спорт" по БНТ, в което говори за предстоящите срещи на националния ни отбор по футбол, като сподели очакванията си дали можем да се класираме за Евро 2024. В същото време той засегна и темата за бъдещето на Младен Кръстаич.

Предстоящите сблъсъци на националите

"Всички желаем да видим една по-здрава и стегната игра. За мен това е много важно в един отбор. Тези момчета вече имат опит, познават треньора и от тях зависи, ако искат да се развиват. Аз държа на добрата игра.

Аз искам да поздравя пловдивчани с тази придобивка [бел. ред. за "Колежа"]. Дано се наслаждават на новия стадион и дано ние постигнем добър резултат там. При всички положения Пловдив е една естествена футболна столица и би било удобно за всички футболни запалянковци, ако играем там", заяви Лечков.

Работата на Младен Кръстаич

"Според мен е рано да се прави равносметка на работата на Кръстаич. Поздравявам го, че предприе бързо тази крачка и да направи реформа, давайки шанс на младите футболисти. Нито един треньор в света не е сигурен за своя пост. Ще се направят анализи на мачовете, но нека да не разсъждаваме по фенски. За мен нямаме шанс за Евро 2024. Групата е доста силна. Още в самото начало казах, че Унгария е фаворит".

Липсата на качествени футболисти

"Ако мен ме питате, трябва да има поне трима българи във всеки отбор, но те трябва да бъдат качествени. Не казвам, че чужденците са по-добри, но отборите си имат президенти, а те си следват клубната политика. Ние нищо не можем да направим насила", добави още Лечков.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кръстаич определи футболистите за предстоящите мачове на националния отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички