Янчев разкритикува Кръстаич, след като не взе "най-резултатния играч в цяла Европа"


Янчев разкритикува Кръстаич, след като не взе "най-резултатния играч в цяла Европа"
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1572 0

Старши треньорът на ЦСКА 1948 - Тодор Янчев, говори пред медиите преди дългоочакваното “червено” дерби с ЦСКА в неделя. Срещата е част от 23-тия кръг на Първа лига, а през седмицата предстоящият мач бе тема на редица дебати, но освен около тях, специалистът коментира и формата на най-полезния си играч.

Става въпрос за отново не попадащия в сметките на националния селекционер Младен Кръстаич - Ивайло Чочев, към който Янчев не спести критиките си, предвид формата на полузащитника и пренебрегването му отново. 

Липсата на Чочев в националния отбор

“Ивайчо Чочев е най-резултатния играч на тази позиция сигурно в Европа. Все пак националният селекционер има свое виждане и не се влияе от формата на Ивайло и от това колко гола вкарва. Радостно е, че се намира в тази форма и вкарва голове”, категоричен бе Янчев.

Към този момент българинът се е отчел с 16 гола и асистенция след 22 кръга в Първа лига и по този начин е водач в голмайсторската класация. Плътно зад него е и звездата на ЦСКА - Дюкенс Назон, с 11 гола и 3 асистенции.

Вижте каква е пълната борба сред голмайсторите в Първа лига!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички