След 0:4 от ЦСКА 1948: Треньорът на Пирин се закани да вземат точки от Левски на "Герена"


След 0:4 от ЦСКА 1948: Треньорът на Пирин се закани да вземат точки от Левски на "Герена"
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2130 0

Наставникът на Пирин Иво Тренчев заяви, че разглежда мач срещу ЦСКА 1948  като тренировка, след като тимът му загуби 0:4 . Освен това говори и за предстоящото гостуване на Левски, като е категоричен, че "орлетата" ще пробват да вземат точки на "Герена".

Пирин се готви да отмъкне точки от Левски

"Аз разглеждам мача като тренировка. Гледахме да дадем шанс на всички момчета. Ние сме тук от една седмица и горе-долу за първия мач се доверихме на мнението на колеги, които са работили с тях. В такава проверка срещу стойностен отбор като ЦСКА 1948 беше добре да се видят всички, защото мачът ни в четвъртък с Левски ще е също толкова труден. Просто беше едно запознаване в играчите и изпробване на нова схема на игра", заяви след контролата с "червените".

"Всеки има сили, на дъното ако се вземат един-два мача, веднага ще се върнеш в играта и ще започнеш да се надяваш. Всеки мач е възможен за всеки един отбор, стига да се бори и да има ден особено срещу Левски, който е най-добре представящ се отбор, заедно с Лудогорец. Отиваме с нагласата да спечелим. Никой няма да се предаде. За мен е най-важното да стабилизираме отбора игрово. Отиваме на "Герена", за да откраднем точки, макар че ще е трудно". Междувременно пък се появи информация, че Николай Костов е спрял изходящ трансфер в Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички