Ивелин Попов: Дерменджиев, Касабов и Ганчев ме убеждаваха да се върна, благодарих им


Ивелин Попов: Дерменджиев, Касабов и Ганчев ме убеждаваха да се върна, благодарих им

2010 0

Бившият капитан на българския национален отбор по футбол - Ивелин Попов, за пореден път затвърди позицията си, че остава непреклонен относно решението да приключи с футбола на национално ниво. Попето признава, че е водил разговори с видни фигури у нас, които се опитвали да го убедят, за което им благодари.

"Лично искам да благодаря на Георги Дерменджиев. Той беше един от хората, които ме искаха силно в отбора. Разговаряхме много пъти. Бяхме в Пловдив с моята съпруга и се срещнахме с него и неговата съпруга. Поговорихме си. Аз съм извадил своите доводи пред него. Г-н Михаил Касабов също ме искаше в отбора. Преди Нова година г-н Ганчев ми звънна и ми каза, че е хубаво да се върна, за което съм му благодарил. Всички други, които се изказват по интервюта, не са ме търсили. Аз съм взел своето решение" - заяви той пред "bTV".

Междувременно, преди известно време съпругата на Ивелин Попов - Елена Паришева, написа гневно съобщение в личния си профил в социална мрежа. Още тогава стана ясно, че категорично е затворена вратата на националния отбор на България за Попето. Вижте съобщението - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Кратки истории


8 любопитни факта за дузпата

1. В много футболни справочници се твърди, че дузпата е измислена от някакъв ирландец на име Джон Пеналти. Трудно...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама