Ивайло Чочев: Можехме сега да играем решаващ мач с Швейцария, едва ли ще напусна ЦСКА 1948


Ивайло Чочев: Можехме сега да играем решаващ мач с Швейцария, едва ли ще напусна ЦСКА 1948
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

1628 0

Полузащитникът на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев бе награден за Играч на месец септември и заяви в "Пресклуб България", че на този етап не смята да сменя клубната си принадлежност:

"Надявам се и занапред да идвам тук и да взимам такива награди. Засега се чувствам добре, болките ги има всеки ден, но това е нормално. Съумях да се върна и да продължа да играя. Радвам се, че играя. Подкрепата на моите близки ме убеди да не се отказвам от футбола. Аз бях длъжен да се боря докрай", заяви Чочев в началото.

"Чувствам се добре в ЦСКА 1948. Всички млади играчи в тима имат качества, искат да се развиват. Надявам се да почнем да трупаме резултати, защото за един млад футболист е важно отборът му да побеждава".

"Мисля, че трудно ще напусна ЦСКА 1948, дори през лятото. Колективът в отбора е доста добър, всички сме приятели. Когато започнеш зле, е трудно да се набере инерцията, но се надявам в следващите мачове да се случи".

Ивайло Чочев бе запитан и за представянето на националния отбор на България:

"Ако бяхме спечелили мача в Литва, сега можеше да играем решаващ мач в Швейцария. След мача със Северна Ирландия треньорът ни каза, че вече има дух в отбора. Защо 2024 г. да не се класираме и да дадем повод за усмивки".

"Стойчо Младенов е треньорът, който най-много ми е помогнал да се развия като футболист, за което съм му изключително благодарен. Той ме наложи в мъжкия футбол и благодарение на него се стигна до моя трансфер в Палермо. Най-важният съвет, който давам на съотборниците ми, е дисциплината. Разликата между футбола в Италия и този у нас е много голям. Двете първенства са несравними. Надявам се повече млади момчета да отидат и да играят в Серия А, тъй като това ще бъде добре и за националния отбор", завърши коментара си Чочев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички