Закъсалият полски гранд Висла Краков отмъква ключов играч на Локомотив Пловдив без пари


Закъсалият полски гранд Висла Краков отмъква ключов играч на Локомотив Пловдив без пари
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1564 0

Още през лятото на 2021 година медиите в Полша пишеха, че грандът Висла Краков проявява сериозен интерес към полузащитника на Локомотив Пловдив Парвиз Умарбаев.

Тогава двете страни не се разбраха по детайлите около сделката, но сега "Тема Спорт" пише, че трансферът отново е на дневен ред!

Поляците не стартираха добре сезон 2021/22 в Екстракласата и в момента са на 13-о място от 18 отбора. В последния кръг те взеха пример от Байерн Мюнхен и загубиха с 0:5 и най-вероятно през зимната пауза ще търсят освежаване на състава си, за да не рискуват изпадане в по-долната дивизия.

Парвиз Умарбаев има договор със "смърфовете" до лятото на 2022 г., което означава, че от месец януари е свободен да преговаря с други клубове. Националът на Таджикистан е част от Локо от 2016 година и на този етап няма индикации, че ще остане в България!

По-рано днес пък стана ясно, че сагата около нападателя на ЦСКА Жорди Кайседо не е приключила и тепърва един от бившите му клубове ще трябва да изплаща половин милион евро - повече по темата научете тук.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички